Nieuwsbrief Crowdfunding 2

beeldburo

about

news

work

biblio

friends

contact

shop

 

n
i
e
u
w
s
b
r
i
e
f

¤
¤
¤
¤

gele doekjes

Nieuwsbrief 2

Yellow interior
in 11.620 parts

Schoonmaken versus Schoonheid – Reinigen versus Reinheid

Het crowdfundingstraject is voorzichtig van start gegaan. Het project heeft nu na 12 dagen al 15% van het totale streefbedrag bij elkaar gesprokkeld. Ik ben daar zeer blij mee en wil iedereen daarvoor danken.

Deze week kreeg ik een mailtje van een bijzondere vrouw die aangaf geen geld te kunnen geven, maar wel een tip. Die tip was ook echt een goede tip: Exposeer Yellow Interior of een fototentoonstelling hiervan nogmaals. Ze had een adres daarvoor. Verder vond ze het belangrijk dat de oorsprong van het werk, seksueel geweld bij vrouwen en meisjes, onder de aandacht komt bij grotere groepen mensen.

Ik ben haar voor deze tip zeer dankbaar, maar ik vecht op dit moment als een leeuw voor het project. Ik ben niet bang om mijn hand op te houden en zoek op alle manieren geld. Dus ik attendeerde haar op het feit dat 1 euro ook geld is en dat ik daar ook zeer blij mee ben. Als 10, 25 of 100 mensen elk 1 euro storten heeft het project toch weer 10, 25 of 100 euro te besteden. Iedereen kan vast wel in zijn of haar eigen netwerk een aantal mensen vinden die 1 euro bijeen leggen. Voor 7000 euro heb je maar 7000 mensen nodig.

Misschien wil jij jezelf ook zien als ambassadeur voor Yellow Interior in 11.620 Parts: jij als ambassadeur vraagt mensen in je netwerk allemaal wat geld en maakt het over t.b.v. het project. Het hoeft geen afgerond bedrag te zijn. Alles is welkom.

Een spelregel van het crowdfunden is dat als het streefbedrag, in dit geval 7000 euro, niet wordt gehaald, alle donaties worden terug gestort.

Maar ik ben ervan overtuigd dat we met zijn allen dit bedrag kunnen halen! Zonder jullie steun lukt het niet in de kunst en niet met dit project! Ben een vrolijke en actieve ambassadeur en/of een gulle gever.

Bijdragen kunnen worden gestort via mijn presentatie op voordekunst - Crowdfunding voor de creatieve sector.

Heb een Yellow dag

Dit is een weer een voorbeeld.

sneak preview

m
a
r
i
e
 
l
e
x
m
o
n
d

¤
¤
¤
¤
¤

AANMELDEN Nieuwsbrief crowdfunding

AFMELDEN Nieuwsbrief crowdfunding

marie lexmond